ROBOTNORGE AS 

Nyheter og Blogg

RobotNorge AS sin bedriftsblogg og nyhetsside skal ha til hovedformål å levere innsikt, erfaringer og inspirasjon om robotisering og automatisering i norsk industri. Dette gjør vi for å hjelpe deg å forstå hvilke muligheter robotteknologi gir samt relevante trender, hendelser og arrangementer.

SISTE NYTT

Nyheter

RobotNorge + GJ Machine

RobotNorge + GJ Machine

GJ Machine og RobotNorge utfyller hverandre kompetanse- og markedsmessig, og vi kjenner hverandre godt gjennom mangeårig partneravtale knyttet til integrasjon av roboter og systemer.

Robotisert vaskeløsning til Veas

Robotisert vaskeløsning til Veas

RobotNorge har levert en helautomatisk vaskeløsning for prosessanlegget hos Veas som øker oppetiden, reduserer kostnader og forbedrer helse, miljø og sikkerhet.

KUNDECASE

Suksesshistorier

GE Vingmed Ultrasound

GE Vingmed Ultrasound benytter den kollaborerende roboten, YuMi, for å hjelpe operatører å levere enda høyere produktkvalitet, høy nøyaktighet og repeterbarhet.

Norautron

Norautron kjøpte Norges første YuMi i 2016, hovedsakelig for å utforske automasjon nærmere. Pådriveren for valg av robot var trygghet, spesifikt designet for små-sammenstilling og ESD sikker for elektronikkproduksjon.

Hennig-Olsen

Suksesshistorier Hennig-Olsen ASPublisert 11.10.2019 | Suksesshistorier Bedriftsnavn: Hennig-Olsen AS Roboter: IRB 1200 Robotapplikasjon: Materialhåndtering Bransje: Næringsmiddel Nettside: https://hennig-olsen.no/  Hennig-Olsen AS er Nordens eldste iskremprodusent....

Møt oss

Arrangementer

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Hold meg oppdatert

Meld meg på RobotNytt

Vi sender ut nyhetsbrevet vårt, RobotNytt, ca. 4 ganger i året.
RobotNorge logo farge

KONTAKT OSS

Bedriftsvegen 25,
4353 Klepp Stasjon
Sentralbord 51 78 50 50
Servicetelefon 4000 1569
post@robotnorge.no
support@robotnorge.no (support)
org.nr. 885 276 172
Fakturamottak: EHF eller robotnorge@ebilag.com