PRODUKTER & TJENESTER

Test & Utvikling

Er produksjonen din preget av manuelle prosesser som du skulle ønske kunne automatiseres, men du er ikke helt sikker på hvor du skal begynne? RobotNorge tilbyr å analysere og teste hvordan disse prosessene kan automatiseres ved hjelp av roboter og ny teknologi.

På hovedkontoret vårt på Klepp Stasjon har vi en stor demolab hvor vi utvikler og tester innovative robotløsninger. Ved å kombinere tradisjonelle, industrielle roboter med ny teknologi som avansert sensorikk, kamera og kunstig intelligens (AI) banes det vei for mange nye løsninger, i ulike bransjer.

Dersom prosessene har høy kompleksitet vil det være behov for å gjennomføre et pilot- eller utviklingsprosjekt for å finne den beste løsningen. Kjernen i slike prosjekter er utvikling i tett samarbeid med deg som kunde. Med din prosessforståelse, vår lange erfaring og høye kompetanse innen automasjon og robotisering, hjelper vi deg på veien mot en fremtidsrettet produksjon.

Ved innovasjonsprosjekter med internasjonalt, skalerbart potensial, kan vi også tilby samarbeid om søknad for innovasjonskontrakt med Innovasjon Norge. 

Alle bedrifter som ønsker å automatisere sine prosesser bør utforske og teste potensialet grundig i forkant av en stor investering. Se 10 spørsmål du bør tenke over før du investerer i automasjon.

Er du klar for å ta steget videre mot en automatisert og robotisert produksjon? Avtal en uforpliktende befaring med én av våre salgsingeniører, vis frem og fortell om produktene, prosesser og krav til kvalitet, syklustid eller perifert utstyr. Deretter kan vi tilby å analysere produktene og prosessene, designe et konsept og demonstrere hvordan en automatisert prosess kan se ut.

Kritisk Suksessfaktor for utvikling

Et tett & godt samarbeid

RobotNorge er opptatt av å levere løsninger av høyest mulig kvalitet. Erfaring tilsier at et tett og godt samarbeid med kunden gir det beste resultatet. For en robotløsning som krever testing og utvikling er dette en kritisk suksessfaktor. Derfor ønsker vi et samarbeid hvor du som kunde, med din utstyr- og prosessforståelse, bistår til utviklingen av den optimale løsningen.

Kartlegging av potensial

Automasjonsrådgiver

I utviklingen av en effektiv og lønnsom produksjon må man starte med å se på prosessene. Det er ikke alltid at en bedrift har tilgang på kunnskap og kompetanse innen automasjon og robotisering, derfor tilbyr vi å være din Automasjonsrådgiver.

Har du en idé eller trenger du hjelp til å analysere din produksjon? Vi hjelper deg gjerne. Avtal en uforpliktende befaring med én av våre salgsingeniører. Vis frem og fortell om produktene dine, prosesser og krav til kvalitet, syklustid og perifert utstyr. Deretter kan vi tilby å analysere prosessene, designe, teste og utvikle konsepter samt demonstrere hvordan en automatisert prosess kan se ut.

Hvem passer det for? Alle bedrifter som ønsker å automatisere sine manuelle prosesser bør undersøke og kartlegge potensialet grundig i forkant av en slik investering.

DET ER ALDRI FOR SENT, ELLER FOR TIDLIG Å STARTE

Hjelp meg å komme i gang

Legg igjen kontaktinformasjon og en forklaring av prosessen du ønsker å teste og utvikle.

Vi rådgiver deg på veien mot en innovativ robotløsning. 

RobotNorge logo farge

KONTAKT OSS

Bedriftsvegen 25,
4353 Klepp Stasjon
Sentralbord 51 78 50 50
Servicetelefon 4000 1569
post@robotnorge.no
support@robotnorge.no (support)
org.nr. 885 276 172
Fakturamottak: EHF eller robotnorge@ebilag.com