ABB Robotics i utdanning: Lær med prisbelønte GoFa™

For studenter og lærere

ABB Robotics Education Package er en komplett utdanningspakke som utstyrer studenter med grunnleggende ferdigheter og kunnskap innen robotikk og automatisering, og forbereder dem på å utmerke seg i en fremtid hvor roboter er like vanlige som bærbare datamaskiner er i dag.

Pakken inkluderer en globalt anerkjent STEM-sertifisering, som gjør at studenter fra hele verden kan få praktisk erfaring innen cobot-industrien.

Interessert?

Ta kontakt for mer informasjon og prisestimat.

LOYD JARLE HETLAND

Tlf: 909 25 900
ljh@robotnorge.no

Lås opp potensialet i STEM Education med robot

1. Overbygg kompetansegapet med letthet

Vår pakke er resultatet av et samarbeid mellom ABBs eksperter og pedagoger. Det fungerer som en tilgjengelig inngangsportal for studenter til å lære industrielle konsepter og ferdigheter uten anstrengelser.

2. Styrk dine lærere

Vårt komplette, nøkkelferdige pakke er designet for å effektivisere integrering av høykvalitets robotikkopplæring i din eksisterende utdanningsprogram. Dette lar lærerne dine fokusere på å levere skreddersydde instruksjoner som møter dine elevers behov.

3. Lær fra ledende aktører

Med ABB Robotics Education Package får du tilgang til en verdensklasseportefølje av maskinvare og programvare. Vår omfattende opplæring og støtte betyr at du lærer fra de beste innen robotteknologi. Hold deg foran kurven og gi elevene dine de nyeste innsiktene fra bransjen.

4. Skap karrierer av nysgjerrighet

Våre coboter og intuitive programvare er designet for å vekke nysgjerrighet hos elever fra alle utdanningsbakrunner. Uavnhengig av om de studerer STEM-fag eller andre områder, oppmuntrer vår pakke til utforsking og læring.

5. Forbedre ansettelsesmulighetene

Studenter som får undervisning ved hjelp av vår pakke får opplæring i reelle industrielle applikasjoner. De tilegner seg yrkesferdigheter som gjør dem svært attraktive for potensielle arbeidsgivere.

Hva er inkludert i pakken?

Education Cell for kjekk og enkel lærling

Bordet har en aktivitetsskive og et 3D-printet aktivitetspakke, noe som gjør den lett å flytte, er kompakt og kan trilles gjennom en standard dør.

Vår brukervennlige og inuitive utdanningscelle sikrer at lærling er gøy og engasjerende.

Studentene vil samhandle med roboten og få verdifull kunnskap innen robotikk.

Omfattende kursmateriell

Studentvennlig kursmateriell som gjør industrielle konspeter enkle å forstå

Vi tilbyr komplett kursmateriell for lærere og studenter som inkluderer:

  • 12 leksjoner for både grunnleggende og erfarne elever
  • 56 timers innhold
  • Lærer- og elevhåndbøker
  • Prøver etter hver leksjon (over 400 spørsmål slik at læreren kan lage sine egne prøver)
  • Interaktiv nettbasert opplæring
  • Oppgaver til elevene på robotcellen og RobotStudio

Global anerkjent STEM-sertifisering

Lærere kan bli STEM-sertifisert gjennom ABBs globale anerkjente STEM-sertifisering, som deretter gir dem muligheten til å sertifisere sine elever.

 

Flere nyheter

RobotNorge AS får fornyet tillit fra ABB Robotics

RobotNorge er en av Norges ledende leverandører og integrator av robotapplikasjoner med ABB-roboter. RobotNorge er også distributør av hele ABBs robotsortiment til partnere for det norske markedet. Med ABB Robotics i ryggen har vi tilgang til det siste og mest...

Velkommen til Seminar 29. August

RobotNorge inviterer til frokost- og lunsjseminar den 29. august. ABB Robotics stiller med spesialister for å holde korte innlegg. Vi har flere aktive demoer, blant annet sveising med både industrirobot og kollaborativ robot. Vi vil også vise den nye Cobot Arc Welding...

Demo Robots for Sale

We have several demo robots for sale with short delivery times. For goods in stock, reservations are made regarding intermediate sales.Interested? Contact us for prices and detailed specifications. David Sajnovic Tlf: 459 14 610ds@robotnorge.no ABB IRB 4600 – 40/2.55...

Hold meg oppdatert

Meld meg på RobotNytt

Vi sender ut nyhetsbrevet vårt, RobotNytt, ca. 4 ganger i året.

RobotNorge logo farge

KONTAKT OSS

Bedriftsvegen 25,
4353 Klepp Stasjon
Sentralbord 51 78 50 50
Servicetelefon 4000 1569
post@robotnorge.no
support@robotnorge.no (support)
org.nr. 885 276 172
Fakturamottak: EHF eller robotnorge@ebilag.com