OM OSS

RobotNorge AS 

RobotNorge AS utvikler robotløsninger for fremtidens produksjonsbehov. Ny teknologi som avansert sensorikk, kamera og kunstig intelligens (AI) kombineres med tradisjonelle, industrielle ABB-roboter. Dette åpner for mange nye bruksområder i ulike bransjer.

Visjonen til RobotNorge er å bidra aktivt til å skape lønnsom og bærekraftig produksjonsindustri i Norge.

Vi har 35 års erfaring fra prosjektering, installasjon og service av automatiseringsløsninger, med roboter som et naturlig midtpunkt.

Med høy kompetanse og lang erfaring vil vi hjelpe norske produksjonsbedrifter som ønsker å satse på Industri 4.0, digitalisering og robotisering. Fra kartlegging av potensial til visualisering, testing, utvikling og implementering av robotløsninger. Videre følger vi opp med kurs, service og support for at du skal få mest mulig ut av ditt robotanlegg.

Vår historie – fra Trallfa, til ABB, til RobotNorge AS. Robotsatsningen på Jæren startet i 1964 med utvikling av verdens første industrielle lakkeringsrobot. Den første roboten ble eksportert til Sverige i 1969 og Trallfa Robot ble verdensledende. I 1988 overtok ABB 100% av driften.

RobotNorge AS ble etablert i 2003 som et ut­spring fra ABB sin fa­brik­k på Bry­ne. I dag er RobotNorge eneforhandler og integrator av hele ABBs robotsortiment i Norge. Med ABB Robotics i ryggen har vi tilgang til det siste og mest anerkjente innen robotteknologi i verden.   

REFERANSER

Et utvalg kunder

Hold meg oppdatert

Meld meg på RobotNytt

Vi sender ut nyhetsbrevet vårt, RobotNytt, ca. 4 ganger i året.

RobotNorge logo farge

KONTAKT OSS

Bedriftsvegen 25,
4353 Klepp Stasjon
Sentralbord 51 78 50 50
Servicetelefon 4000 1569
post@robotnorge.no
support@robotnorge.no (support)
org.nr. 885 276 172
Fakturamottak: EHF eller robotnorge@ebilag.com