VI ER HER FOR DEG

Service & Support 

Vi ønsker å ta vare på kundene våre og er opptatt av at du skal få mest mulig ut av din investering, derfor har vi et eget service- og supportteam.

Dyktige serviceteknikere, lokalisert på Vestlandet og Østlandet, er klare for å gi deg verdiskapende service gjennom hele robotens livssyklus. Fra opplæring og teknisk støtte til økt oppetid og kostnadskontroll samt forbedringer og rask erstatning av gamle roboter eller tilhørende utstyr.

Serviceavdelingen utfører årlig vedlikehold og betjener en installasjonsbase på mer enn 1600 roboter i Norge. Vi driver også et utstrakt samarbeid med kunder om kurs, oppgraderinger, service og support. For vi leverer ikke bare roboter med tilhørende utstyr, vi er en totalleverandør og -integrator av robotløsninger. Vi arbeider for å imøtekomme dine produksjonsbehov og tilby deg kunnskapen til å utnytte robotløsningen din optimalt.

Med den store installasjonsbasen av ABB-roboter i Norge, er norsk industri allerede godt kjent med våre produkter og tjenester.

Vi tilbyr service og support i hele landet. Servicepersonellet er lokalisert på Østlandet og Vestlandet med kort vei til flyplassen. Dette gir høy mobilitet og sørger for rask og effektiv service ved akutt behov.

Hos oss er du i trygge hender.

Service og Support

TEKNISK SUPPORT

Serviceavtale

RobotNorge har egne vaktavtaler og serviceavtaler skreddersys etter ditt behov. Vi kan tilby serviceavtaler med garantert responstid, både på oppmøte og reservedeler. Godt vedlikehold gjør at robotene vil vare i mange år.

Bestille service eller support?
Kontakt support@robotnorge.no eller 51 78 50 50.

Connected Services & MyRobot

Roboter kan leveres med Connected Services, et verktøy som utfører helsesjekk for roboter. Da kan du kontinuerlig over overvåke tilstanden på roboten, når som helst, hvor som helst. Enten du trenger en rask og enkel oversikt over status på roboten eller du trenger å analysere årsaken til et problem. 

JA TIL GJENBRUK

Nyoverhalte Roboter

“ABBs kjente produktkvalitet gjør en renovert robot til en god investering.”

Vi har det største lageret av brukte ABB-roboter og serviceavdelingen vår guider deg til riktig valg av overhalt robot. Disse robotene er overhalt til tilnærmet ny tilstand noe som sikrer at en renovert ABB-robot er en god investering.

Du finner hundrevis av overhalte roboter i vårt globale nettverk. Alle overhalte roboter har 12 måneders garanti. En ABB-sertifisert overhalt robot er en brukt robot som har gjennomgått en streng 152-punkts rekonditioneringsprosess, i henhold til produsentens prosedyrer. Alle robotene er ombygd til fabrikkspesifikasjon, originale deler er bruk og de er i samsvar med det nye maskindirektivet.

Ta kontakt med Brigt Nygård for bestilling av nyoverhalte roboter.

NÅR DU TRENGER DET

Reservedeler

Behøver du reservedeler? Vi ordner bestilling direkte fra våre underleverandører eller ABBs hovedlager i Menden, Tyskland. Deler som er på lager leveres normalt innen 1-3 virkedager.

Vi har også et reservedelslager med slitedeler og enkelte vitale reservedeler på hovedkontoret vårt på Klepp Stasjon. Prosjektdeler, som mekaniske deler til griper og andre deler av robotanlegget, leveres også. Enkelte deler kan kjøpes som utbytte hvor defekt del returneres til oss.

Ta kontakt med Brigt Nygård for bestilling av reservedeler.

Reservedeler

Hold meg oppdatert

Meld meg på RobotNytt

Vi sender ut nyhetsbrevet vårt, RobotNytt, ca. 4 ganger i året.

RobotNorge logo farge

NS-EN ISO 9001:2015 Sertifisert

KONTAKT OSS

Bedriftsvegen 25,
4353 Klepp Stasjon
Sentralbord 51 78 50 50
Servicetelefon 4000 1569
post@robotnorge.no
support@robotnorge.no (support)
org.nr. 885 276 172
Fakturamottak: EHF eller robotnorge@ebilag.com