VI ER HER FOR DEG

Service & Support 

Vi er den eneste leverandøren i Norge med service og ettermarked på ABB-roboter. Vi har et dedikert team av serviceteknikere i hele landet som gir verdiskapende service gjennom hele robotens livssyklus. Med over 1600 roboter i vår installasjonsbase, tilbyr vi ikke bare roboter og utstyr, men også kurs, oppgradering, og support. Vi sørger for at du får mest mulig ut av investeringen din og kan utnytte robotløsningen optimalt. Vårt serviceteam har høy mobilitet og er klar til å gi deg rask og effektiv service ved akutt behov.

Hos oss er du i trygge hender.

Kontakt service:

Servicetelefon: +47 40 00 15 69
Support e-post: support@robotnorge.no

SERVICE & SUPPORT

Kontaktpersoner

SVEND ÅDNE AUSTVOLL
Leder Service

Tlf: 475 01 108
sa@robotnorge.no

ÅSNE KVÅL
Support og logistikk 

Tlf: 980 10 989
aak@robotnorge.no

Service og Support

TEKNISK SUPPORT

Serviceavtale

RobotNorge har egne vaktavtaler og serviceavtaler skreddersys etter ditt behov. Vi kan tilby serviceavtaler med garantert responstid, både på oppmøte og reservedeler. Godt vedlikehold gjør at robotene vil vare i mange år.

Bestille service eller support?
Kontakt support@robotnorge.no eller 51 78 50 50.

Connected Services & MyRobot

Roboter kan leveres med Connected Services, et verktøy som utfører helsesjekk for roboter. Da kan du kontinuerlig over overvåke tilstanden på roboten, når som helst, hvor som helst. Enten du trenger en rask og enkel oversikt over status på roboten eller du trenger å analysere årsaken til et problem. 

JA TIL GJENBRUK

Nyoverhalte Roboter

“ABBs kjente produktkvalitet gjør en renovert robot til en god investering.”

Vi har det største lageret av brukte ABB-roboter og serviceavdelingen vår guider deg til riktig valg av overhalt robot. Disse robotene er overhalt til tilnærmet ny tilstand noe som sikrer at en renovert ABB-robot er en god investering.

Du finner hundrevis av overhalte roboter i vårt globale nettverk. Alle overhalte roboter har 12 måneders garanti. En ABB-sertifisert overhalt robot er en brukt robot som har gjennomgått en streng 152-punkts rekonditioneringsprosess, i henhold til produsentens prosedyrer. Alle robotene er ombygd til fabrikkspesifikasjon, originale deler er bruk og de er i samsvar med det nye maskindirektivet.

NÅR DU TRENGER DET

Reservedeler

Behøver du reservedeler? Vi ordner bestilling direkte fra våre underleverandører eller ABBs hovedlager i Menden, Tyskland. Deler som er på lager leveres normalt innen 1-3 virkedager.

Reservedeler

INVESTER I KUNNSKAP

Kurs & Opplæring

Vil du lære å programmere ABB roboter, bli bedre kjent med fleksible produksjonslinjer eller interessert i å kunne visualisere og simulere robotanlegg?

 

Reservedeler

Hold meg oppdatert

Meld meg på RobotNytt

Vi sender ut nyhetsbrevet vårt, RobotNytt, ca. 4 ganger i året.

RobotNorge logo farge

NS-EN ISO 9001:2015 Sertifisert

KONTAKT OSS

Bedriftsvegen 25,
4353 Klepp Stasjon
Sentralbord 51 78 50 50
Servicetelefon 4000 1569
post@robotnorge.no
support@robotnorge.no (support)
org.nr. 885 276 172
Fakturamottak: EHF eller robotnorge@ebilag.com