ER DU VÅR NYE MEDARBEIDER?

Jobb & Karriere

Enten du er på utkikk etter lærlingplass, er nyutdannet eller rett og slett vil gå en ny karrierevei har RobotNorge spennende muligheter for deg.

Vi er alltid på jakt etter dyktige hoder, og for den rette kandidaten kan vi tilby spennende utfordringer i ett av landets ledende robotiseringsselskap. 

For oss er det viktig at engasjement og driv, verdsettes og dyrkes – vi skal hjelpe dem som ønsker en karriere og løfte dem frem.

Hos oss kan du forvente høyt tempo, meget varierte arbeidsoppgaver og spennende, innovative prosjekter innen robotisering, automasjon, kunstig intelligens og visionsystemer.

Du vil jobbe sammen med dyktige kollegaer og bli en del av et sterkt faglig miljø. Her har vi fokus på testing, utvikling, prøving og feiling for å skape robuste løsninger til industrien.

Vi er opptatt av at alle skal ha det bra på jobb og tar vare på hverandre. For vi er ETT RobotNorge, ETT Team. 

LEDIGE STILLINGER

Jobb med én av verdens største merkevarer innen robotikk

Vil du jobbe med ABB roboter i hele Norge?

Vil du være med på å optimalisere, reparere og vedlikeholde roboter i hele Norge?

Som vår nye Servicetekniker bidrar du til å holde produksjonen i gang hos noen av Norges største merkevarer. Du får arbeide med ABB roboter i alle størrelser, samt teknologiske løsninger knyttet til disse.

Er du vår nye Automatikerlærling?

RobotNorge er levende opptatt av læring og utvikling. Det er vi som gir industrielle roboter liv hos kundene våre. Vi er med i alle fasene fra kunden og vi tenker robotmuligheter sammen, fra bygging og programmering av roboter til installasjon og sikring av at alt går som det skal. I tillegg følger vi opp kunden med servicer og oppdateringer når det trengs.

Vi har i mange år tatt imot lærlinger og er nå på jakt etter enda flere!

Hold meg oppdatert

Meld meg på RobotNytt

Vi sender ut nyhetsbrevet vårt, RobotNytt, ca. 4 ganger i året.

RobotNorge logo farge

KONTAKT OSS

Bedriftsvegen 25,
4353 Klepp Stasjon
Sentralbord 51 78 50 50
Servicetelefon 4000 1569
post@robotnorge.no
support@robotnorge.no (support)
org.nr. 885 276 172
Fakturamottak: EHF eller robotnorge@ebilag.com