Da er vi kommet til juli, og ferien har kanskje allerede begynt for noen. Selv i feriemodus ønsker vi å holde deg oppdatert på det siste fra industrien og inspirere deg med de nyeste innen robotisering. Hvis det er spesifikke emner, tips eller råd du ønsker å lese mer om, ber vi deg om å gi oss tilbakemelding slik at vi kan ta det med i neste nyhetsbrev.

Vi ønsker deg god lesing og en nydelig sommer!

Optimaliser din robotcelle for økt produksjonseffektivitet

Vi kan hjelpe deg med å optimalisere din nåværende robotcelle for å øke produksjonen. Ofte kan små justeringer gjøre at roboten yter enda bedre. Ta kontakt med en av våre selgere for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av din eksisterende robotcelle.

 

Erlend Telstø

E-post: et@robotnorge.no

Tlf: 971 97 486

 

Loyd Jarle Hetland

E-post: ljh@robotnorge.no

Tlf: 909 25 900

Åpningstider i sommer

RobotNorge vil ha ferieavvikling, og har derfor begrenset bemanning, i uke 29, 30 og 31.

Selv om vi har mindre bemanning i denne perioden, vil vi fortsatt gjøre vårt ytterste for å opprettholde vår vanlige servicekvalitet. Vårt dedikerte team vil være tilgjengelig for å håndtere henvendelser og sikre at eventuelle problemer blir håndtert effektivt.

 

Kontakt Support

sveiserobot

RobotForum 2023

RobotNorge er i år med å arrangere RobotForum 2023 i Stavanger! Bli med på RobotForum 2023, en konferanse om robotikk og automatisering. Få innsikt i nyeste teknologitrender, bedriftsbesøk og diskusjoner om fordeler og ulemper ved robotteknologi i produksjon. Konferansen er for industriledere, produksjonsledere og alle som er interesserte i robotikk.

 

Les mer her

Manufacturing Technology Jæren

Vi har inngått samarbeid med Manufacturing Technology Jæren, hvor vi tilbyr testing av potensielle automatiseringsløsninger ved hjelp av industrielle og/eller kollaborative roboter. Manufacturing Technology Jæren er knyttet sammen med Norsk Katapult, en nasjonal ordning som gir tilgang til sentre med fasiliteter, utstyr, kompetanse og et verdifullt nettverk. Gjennom Katapult-sentrene blir det enklere for innovative bedrifter å utvikle prototyper, utføre tester, simulere og visualisere ideer med mindre risiko og raskere fremgang. Dette partnerskapet gir oss muligheten til å levere enda bedre og mer avanserte løsninger til våre kunder, og vi ser frem til å bidra til deres suksess på automatiseringsfronten.

Les mer på deres hjemmeside her

Nyansatt på service

Åsne har blitt ansatt som vår support- og logistikkmedarbeider etter å ha fullført fagprøven i kontor- og administrasjon. Med sin sterke arbeidsmoral og evne til å finne løsninger, vil hun spille en viktig rolle i å opprettholde en jevn drift av våre logistikkprosesser og sikre høy kundeservice.

Vi tilbyr kurs i Mjøsbyregionen

Vi tilbyr kurs i grunnleggende robotprogrammering i Mjøsbyregionen! Dette kurset er ideelt for alle som ønsker å lære seg grunnleggende programmeringsferdigheter og vil ta steget inn i den spennende verdenen av robotteknologi.

Kurset vil bli holdt i Katapultsenteret på Raufoss.

Når: uke 37, 38 og 39

Hvor: Manufacturing Technology Norwegian Cathapult Centre

Bygning 5 i Raufoss Industripark, 2830 RAUFOSS

Om du ønsker tilbud på kurs kontakt Brigt Nygård på bn@robotnorge.no eller 957 22 413

 

Vi gratulerer Moelven Modus med ny robot

Vi gratulerer Moelven Modus med ny robotcelle! De har nå 2 roboter som håndterer gipsplater med en vekt på opptil 32 kg. Robotene har gjort jobben enklere for de ansatte som gjør at HMS i bedriften blir forbedret. Kunden uttrykte at hovedgrunnen til at de valgte RobotNorge var deres tidligere vellykkede samarbeid og den utmerkede responsiviteten deres når det gjelder service.

Vi takker for tilliten!

Se video av robotene her

Ønsker du å gi lærlingene dine en konkurransedyktig fordel i dagens teknologiske verden?

Da vil vi anbefale å investere i deres fremtidige suksess gjennom grunnleggende robotprogrammeringskurs hos oss. Vårt kurs er skreddersydd for å gi lærlingene en solid forståelse av robotteknologi og programmeringens grunnleggende prinsipper. Med denne kunnskapen vil de kunne navigere i en stadig mer automatisert arbeidsverden og skille seg ut blant sine jevnaldrende. Ikke bare vil de få verdifull erfaring, men de vil også utvikle sine kritiske tenkeevner og problemløsningsferdigheter.

Les mer om våre kurs her

Flere nyheter

RobotNorge AS får fornyet tillit fra ABB Robotics

RobotNorge er en av Norges ledende leverandører og integrator av robotapplikasjoner med ABB-roboter. RobotNorge er også distributør av hele ABBs robotsortiment til partnere for det norske markedet. Med ABB Robotics i ryggen har vi tilgang til det siste og mest...

ABB Robotics Education Package

ABB Robotics i utdanning: Lær med prisbelønte GoFa™ For studenter og lærere ABB Robotics Education Package er en komplett utdanningspakke som utstyrer studenter med grunnleggende ferdigheter og kunnskap innen robotikk og automatisering, og forbereder dem på å...

Velkommen til Seminar 29. August

RobotNorge inviterer til frokost- og lunsjseminar den 29. august. ABB Robotics stiller med spesialister for å holde korte innlegg. Vi har flere aktive demoer, blant annet sveising med både industrirobot og kollaborativ robot. Vi vil også vise den nye Cobot Arc Welding...

Hold meg oppdatert

Meld meg på RobotNytt

Vi sender ut nyhetsbrevet vårt, RobotNytt, ca. 4 ganger i året.

RobotNorge logo farge

KONTAKT OSS

Bedriftsvegen 25,
4353 Klepp Stasjon
Sentralbord 51 78 50 50
Servicetelefon 4000 1569
post@robotnorge.no
support@robotnorge.no (support)
org.nr. 885 276 172
Fakturamottak: EHF eller robotnorge@ebilag.com