Trolltunga robotics kjøper sunnmørsbedriften

RobotNorge + GJ Machine 

Publisert 18.06.2021 | Nyheter
ca. 7 minutter lesetid


Målgruppe:
Prosessindustri 

Trolltunga Robotics AS utvider satsingen på å skape lønnsom og bærekraftig produksjonsindustri i Norden.

GJ Machine og RobotNorge utfyller hverandre kompetanse- og markedsmessig, og vi kjenner hverandre godt gjennom mangeårig partneravtale knyttet til integrasjon av roboter og systemer fra ABB Robotics.

 GJ Machine har sin kjernekompetanse innenfor automatisering. Vi har sammen hatt store leveranser blant annet innenfor prosess- og næringsmiddelindustri, og gjennomfører nå nyskapende prosjekter for selskaper som TINE, Q-meieriene og Wiig Gartneri.

 GJ Machine blir vårt søsterselskap ved at Trolltunga Robotics kjøper aksjemajoriteten i GJ Machine. Jean-Marc Launay vil tiltre som daglig leder i GJ Machine i en overgangsfase. Gründer Gunnar Johnsen vil fortsette som drivkraft og nøkkelperson i selskapet. Oppkjøpet vil bety en betydelig økning i ledelses- og styrekompetanse i GJ Machine.

 

Trolltunga Robotics

Kompetansen styrkes, produkt- og tjenestespekteret økes og markedet utvides når sunnmørsbedriften GJ Machine går sammen med oss i RobotNorge for å styrke Trolltunga Robotics-konsernet.

Morselskapet

Konsernet Trolltunga Robotics, GJ Machine inkludert, hadde i fjor en omsetning på ca. 170 MNOK. De totalt 60 medarbeiderne har en betydelig samlet kompetanse. Trolltunga Robotics har forutsetning for og ambisjoner om å gi enda bedre kundeopplevelser, samt utvikle nye innovative robotløsninger.

Kontaktperson

KENNETH NILSSON
Daglig leder

Tlf: 959 45 100
kn@robotnorge.no

Flere nyheter

RobotNorge AS får fornyet tillit fra ABB Robotics

RobotNorge er en av Norges ledende leverandører og integrator av robotapplikasjoner med ABB-roboter. RobotNorge er også distributør av hele ABBs robotsortiment til partnere for det norske markedet. Med ABB Robotics i ryggen har vi tilgang til det siste og mest...

ABB Robotics Education Package

ABB Robotics i utdanning: Lær med prisbelønte GoFa™ For studenter og lærere ABB Robotics Education Package er en komplett utdanningspakke som utstyrer studenter med grunnleggende ferdigheter og kunnskap innen robotikk og automatisering, og forbereder dem på å...

Demo Robots for Sale

We have several demo robots for sale with short delivery times. For goods in stock, reservations are made regarding intermediate sales.Interested? Contact us for prices and detailed specifications. David Sajnovic Tlf: 459 14 610ds@robotnorge.no ABB IRB 4600 – 40/2.55...

Hold meg oppdatert

Meld meg på RobotNytt

Vi sender ut nyhetsbrevet vårt, RobotNytt, ca. 4 ganger i året.

RobotNorge logo farge

KONTAKT OSS

Bedriftsvegen 25,
4353 Klepp Stasjon
Sentralbord 51 78 50 50
Servicetelefon 4000 1569
post@robotnorge.no
support@robotnorge.no (support)
org.nr. 885 276 172
Fakturamottak: EHF eller robotnorge@ebilag.com