NESTE GENERASJONS COBOTER

Nye ABB Coboter

Publisert 24.02.2021 | Nyheter
ca. 5 minutter lesetid

Les om de nye samarbeidende robotene her

ABB styrker YuMi-samarbeidsrobotporteføljen med GoFa og SWIFTI.

Åtte av 10 arbeidsplasser sier at de vil øke bruken av roboter i løpet av det neste 10-året, pandemien virker som katalysator for å akselerere investeringer i automatisering.

24.02.2021 ble ABBs nye coboter avduket fra HQ i Zurich.  De nye cobotene som ble presentert har fått navnet GoFa og SWIFTI.

De tilbyr høyere nyttelast, hastigheter og utfyller toarms-coboten YuMi og Single Arm YuMi. Disse cobotene vil akselerere selskapets ekspansjon innen segmenter som elektronikk, helsevesen, forbruksvarer, logistikk og næringsmiddel, da de imøtekommer den økende etterspørselen etter automatisering i flere bransjer-

GoFa og SWIFTI er intuitivt designet slik at kundene ikke er avhengige av interne programmeringsspesialister. Dette gjør at bransjer med lav automatiseringsgrad kan betjene sin samarbeidsrobot innen få minutter etter installasjon, rett fra boksen, uten spesialutdannelse.

Utvidelsen av ABBs cobot-portefølje er designet for å hjelpe eksisterende og nye robotbrukere med å akselerere automatisering innen fire viktige megatrender:

  • Skreddersydde forbrukerprodukter
  • Manglende arbeidskraft
  • Digitalisering
  • Usikkerhet

Disse transformerer virksomheter og driver automatisering i nye bransjer. 

La oss hilse på de nye cobotene:

GoFa – CRB 15000

GoFa – Go Faster. Go Further than ever. Dette er din nye samarbeidende partner for høyere nyttelast inntil 5 kg. Med ledende rekkevidde, avansert sikkerhet, høy brukervennlighet og lett installasjon, vil GoFa hjelpe deg og din bedrift å nå nye høyder.

SWIFITI – CRB 1100

SWIFTI tilbyr ekstrem hastighet, nøyaktighet og et robust design for nyttelast inntil 4 kg. Den er designet for samarbeid mellom mennesker og coboter. SWIFTI registrerer menneskelig aktivitet i nærheten med en ekstern sikkerhetssensor.

Vår nye cobot-portefølje er den mest varierte på markedet, og kan transformere arbeidsplasser og hjelpe kundene våre med å oppnå nye høyder for effektivitet og vekst. 

De er enkle å bruke og konfigurere, og støttes av vårt globale nettverk av online serviceeksperter for å sikre at bedrifter i alle størrelser og nye sektorer, langt utover produksjon, kan omfavne roboter for første gang.

Sami Atiya

Leder for Robotics & Discrete Automation, ABB

Lead-Through og Wizard Easy Programmering

GoFa og SWIFTI er designet for å hjelpe bedrifter med å automatisere prosesser som hjelper ansatte med oppgaver som materialhåndtering, maskinservice, sammenstilling av komponenter, pakking, medisinske laboratorier, logistikksentre og lagre, verksteder og små produksjonsanlegg.

Brukere som er komfortable med å betjene et nettbrett eller en smarttelefon, kan enkelt programmere og omprogrammere de nye cobotene ved hjelp av ABBs raske konfigurasjonsverktøy. Begge robotene kommer nemelig med intuitiv, brukervennlig og enkel Lead-Through Programmering og Wizard Easy Programmering.

Wizard Easy Programming

RobotNorge, Partner og Hovedforhandler

av ABB roboter i Norge

RobotNorge AS er landets ledende robotiseringsselskap og eneforhandler av ABB-roboter i Norge. RobotNorge utvikler robotløsninger for fremtidens produksjonsbehov. Tradisjonelle, industrielle roboter kombineres med ny teknologi som avansert sensorikk, kamera, maskinlæring og kunstig intelligens noe som åpner for mange nye bruksområder i ulike bransjer.

Kontaktpersoner

KENNETH NILSSON
Salgs- og markedssjef

Tlf: 959 45 100
kn@robotnorge.no

RUNE BJELLAND
Senior Salgsingeniør
Partnersalg

Tlf: 480 20 196
rb@robotnorge.no

GAUTE N. SERIGSTAD
Salgsingeniør

Tlf: 971 75 165
gns@robotnorge.no

Flere nyheter

ABB Robotics Education Package

ABB Robotics i utdanning: Lær med prisbelønte GoFa™ For studenter og lærere ABB Robotics Education Package er en komplett utdanningspakke som utstyrer studenter med grunnleggende ferdigheter og kunnskap innen robotikk og automatisering, og forbereder dem på å...

Demo Robots for Sale

We have several demo robots for sale with short delivery times. For goods in stock, reservations are made regarding intermediate sales.Interested? Contact us for prices and detailed specifications. David Sajnovic Tlf: 459 14 610ds@robotnorge.no ABB IRB 4600 – 40/2.55...

Hold meg oppdatert

Meld meg på RobotNytt

Vi sender ut nyhetsbrevet vårt, RobotNytt, ca. 4 ganger i året.

RobotNorge logo farge

KONTAKT OSS

Bedriftsvegen 25,
4353 Klepp Stasjon
Sentralbord 51 78 50 50
Servicetelefon 4000 1569
post@robotnorge.no
support@robotnorge.no (support)
org.nr. 885 276 172
Fakturamottak: EHF eller robotnorge@ebilag.com