ROBOTNORGE HAR VUNNET STOR KONTRAKT

Helautomatiserer TINE Skolelyst

Publisert 29.09.2020 | Nyheter
ca. 5 minutter lesetid

Les om ordningen: Skolelyst 
Nyhetsartikler: Jærbladet, Matindustrien & Metal Supply
Målgruppe:
Næringsmiddelindustrien

RobotNorge skal levere en helautomatisert pakkelinje for «TINE Skolelyst» og sørger for ferdigpakkede klassesett til barneskoler i Oslo.

TINE SA avd. Kalbakken har valgt RobotNorge som totalleverandør av en helautomatisert pakkelinje for skolemelkordningen TINE Skolelyst. Noen barneskoler får i dag ferdigpakkede klassesett som inneholder produktene som skal til én klasse for én dag. I dag består utvalget av 16 produkter (ass. melk, yoghurt, frukt ol.) som skal plukkes og pakkes i papirposer av flere ABB roboter.

Klassesettpose Skolelyst

Dette er et spennende og viktig prosjekt og løsning for Skolelyst. Det gjør oss i stand til å håndtere flere produkter i sortiment på eget lager, som igjen betyr at vi i enda større grad kan dekke forbrukerbehovet. Våre kunder – foreldrene – ønsker nemlig flere matprodukter fra Skolelyst. Vi vil jo at foreldre og barn skal fortsette å være fornøyd med Skolelyst og helst enda mer fornøyd fremover. Det er det vi jobber med hver dag.

Ellen-Karine Undebakke

Forretningssjef, TINE Skolelyst

En viktig kunde

TINE har vært en svært viktig kunde for oss i RobotNorge helt siden slutten av 90-tallet da vi leverte vårt første robotiseringsprosjekt på Jæren. Gjennom årene har RobotNorge levert flere titalls roboter til ulike meieri i hele landet.

I godt samarbeid med TINE føler vi at vi har bidratt til økt produktivitet i meierier ved hjelp av robotisering. Tildelingen av Skolelyst-prosjektet er for oss et bevis på tilliten TINE har til vår kompetanse og innovasjonsevne. Dette er et banebrytende prosjekt som går ut på å automatisere en svært intensiv pakkeprosess med mange ulike produkter til skoleelever i Oslo-regionen. Automatiseringen vil gi TINE mulighet til å effektivisere hele pakkeprosessen samtidig som den vil gi høyere fleksibilitet og bedre HMS. Vi ser frem til å fortsette robotiseringsreisen sammen med TINE, sier Jean-Marc Launay, Daglig leder i RobotNorge AS.

TINE SA er et næringsmiddelkonsern som foredler rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Morselskapet TINE SA er et samvirkeselskap som eies av melkeprodusenter som leverer melk til selskapet. På den måten skaper TINE verdier i et nært samspill mellom norsk natur, landbruk og marked.

Flxpicker Skolelyst

Kontaktperson

Cecilie R. Milenkovic
Markedsføringsleder 

Tlf: 452 89 708
crm@robotnorge.no

Flere nyheter

ABB Robotics Education Package

ABB Robotics i utdanning: Lær med prisbelønte GoFa™ For studenter og lærere ABB Robotics Education Package er en komplett utdanningspakke som utstyrer studenter med grunnleggende ferdigheter og kunnskap innen robotikk og automatisering, og forbereder dem på å...

Demo Robots for Sale

We have several demo robots for sale with short delivery times. For goods in stock, reservations are made regarding intermediate sales.Interested? Contact us for prices and detailed specifications. David Sajnovic Tlf: 459 14 610ds@robotnorge.no ABB IRB 4600 – 40/2.55...

Hold meg oppdatert

Meld meg på RobotNytt

Vi sender ut nyhetsbrevet vårt, RobotNytt, ca. 4 ganger i året.

RobotNorge logo farge

KONTAKT OSS

Bedriftsvegen 25,
4353 Klepp Stasjon
Sentralbord 51 78 50 50
Servicetelefon 4000 1569
post@robotnorge.no
support@robotnorge.no (support)
org.nr. 885 276 172
Fakturamottak: EHF eller robotnorge@ebilag.com