TINE SENTRALLAGER KLEPP AUTOMATISERER OSTEPAKKING

Ny robot forbedrer arbeidsmiljøet

Publisert 08.11.2021 | Nyheter
ca. 3 minutter lesetid

Nyhetsartikler: Matindustrien & Dagligvarehandelen
Målgruppe:
Næringsmiddelindustrien

-Bedre arbeidsmiljø er den største fordelen ved å investere i ny robot, sier vedlikeholdssjef Tor Helge Bjorheim i Tine Sentrallager Klepp.

Mer enn 20 års samarbeid forlenges når RobotNorge installerer den forbedrede løsningen på TINEs sentrallager på Klepp stasjon. De to lokale bedriftene, som ligger bare 2,3 km fra hverandre, har inngått ny kontrakt for automatisert håndtering av modnet ost fra kjølelager til pakking.

Pressebilde - TINE

Tor Helge Bjorheim i TINE Sentrallager Klepp (t.v) og Rune Bjelland i RobotNorge ser fram til å få på plass en forbedret utgave av dagens robotløsning. Automatisert håndtering av osten på kjølelageret forbedrer både arbeidsmiljø og effektivitet.

Det viktigste for oss er at robotisering bedrer arbeidsmiljøet. Et mer automatisert system gir mindre fysisk belastning. I tillegg øker roboten oppetiden og styrker konkurransekraften.

 

Tor Helge Bjorheim

Vedlikeholdssjef, TINE Sentrallager Klepp

En viktig kunde

TINE fikk sin første robot i 1995. I dag har sentrallageret mer enn 15 roboter til plukking og pakking.

RobotNorge ble valgt på nærhet, pris, kvalitet og oppfølging. Langt samarbeid og god relasjon talte også i RobotNorges favør.

Robust løsning med utprøvd teknologi

Rune Bjelland leder prosjektavdelingen i RobotNorge. Han er både glad og stolt over å ha vunnet den store kontrakten, og ser fram til videre samarbeid.

Vi har vært opptatt av å levere en driftssikker robotiseringsløsning basert på erfaringer fra eksisterende robotcelle. Løsningens robusthet styrkes med standard, utprøvd teknologi og anerkjente underleverandører, sier Bjelland.

TINE SA er et næringsmiddelkonsern som foredler rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Morselskapet TINE SA er et samvirkeselskap som eies av melkeprodusenter som leverer melk til selskapet. På den måten skaper TINE verdier i et nært samspill mellom norsk natur, landbruk og marked.

Kontaktperson

KENNETH NILSSON
Daglig leder

Tlf: 959 45 100
kn@robotnorge.no

Flere nyheter

Demo Robots for Sale

We have several demo robots for sale with short delivery times. For goods in stock, reservations are made regarding intermediate sales.Interested? Contact us for prices and detailed specifications. ERLEND TELSTØ Tlf: 971 97 486et@robotnorge.no ABB IRB 4600 – 40/2.55...

RobotNorge + GJ Machine

GJ Machine og RobotNorge utfyller hverandre kompetanse- og markedsmessig, og vi kjenner hverandre godt gjennom mangeårig partneravtale knyttet til integrasjon av roboter og systemer.

Robotisert vaskeløsning til Veas

RobotNorge har levert en helautomatisk vaskeløsning for prosessanlegget hos Veas som øker oppetiden, reduserer kostnader og forbedrer helse, miljø og sikkerhet.

Hold meg oppdatert

Meld meg på RobotNytt

Vi sender ut nyhetsbrevet vårt, RobotNytt, ca. 4 ganger i året.

RobotNorge logo farge

KONTAKT OSS

Bedriftsvegen 25,
4353 Klepp Stasjon
Sentralbord 51 78 50 50
Servicetelefon 4000 1569
post@robotnorge.no
support@robotnorge.no (support)
org.nr. 885 276 172
Fakturamottak: EHF eller robotnorge@ebilag.com