TINE SENTRALLAGER KLEPP AUTOMATISERER OSTEPAKKING

Ny robot forbedrer arbeidsmiljøet

Publisert 08.11.2021 | Nyheter
ca. 3 minutter lesetid

Nyhetsartikler: Matindustrien & Dagligvarehandelen
Målgruppe:
Næringsmiddelindustrien

-Bedre arbeidsmiljø er den største fordelen ved å investere i ny robot, sier vedlikeholdssjef Tor Helge Bjorheim i Tine Sentrallager Klepp.

Mer enn 20 års samarbeid forlenges når RobotNorge installerer den forbedrede løsningen på TINEs sentrallager på Klepp stasjon. De to lokale bedriftene, som ligger bare 2,3 km fra hverandre, har inngått ny kontrakt for automatisert håndtering av modnet ost fra kjølelager til pakking.

Pressebilde - TINE

Tor Helge Bjorheim i TINE Sentrallager Klepp (t.v) og Rune Bjelland i RobotNorge ser fram til å få på plass en forbedret utgave av dagens robotløsning. Automatisert håndtering av osten på kjølelageret forbedrer både arbeidsmiljø og effektivitet.

Det viktigste for oss er at robotisering bedrer arbeidsmiljøet. Et mer automatisert system gir mindre fysisk belastning. I tillegg øker roboten oppetiden og styrker konkurransekraften.

 

Tor Helge Bjorheim

Vedlikeholdssjef, TINE Sentrallager Klepp

En viktig kunde

TINE fikk sin første robot i 1995. I dag har sentrallageret mer enn 15 roboter til plukking og pakking.

RobotNorge ble valgt på nærhet, pris, kvalitet og oppfølging. Langt samarbeid og god relasjon talte også i RobotNorges favør.

Robust løsning med utprøvd teknologi

Rune Bjelland leder prosjektavdelingen i RobotNorge. Han er både glad og stolt over å ha vunnet den store kontrakten, og ser fram til videre samarbeid.

Vi har vært opptatt av å levere en driftssikker robotiseringsløsning basert på erfaringer fra eksisterende robotcelle. Løsningens robusthet styrkes med standard, utprøvd teknologi og anerkjente underleverandører, sier Bjelland.

TINE SA er et næringsmiddelkonsern som foredler rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Morselskapet TINE SA er et samvirkeselskap som eies av melkeprodusenter som leverer melk til selskapet. På den måten skaper TINE verdier i et nært samspill mellom norsk natur, landbruk og marked.

Kontaktperson

KENNETH NILSSON
Daglig leder

Tlf: 959 45 100
kn@robotnorge.no

Flere nyheter

RobotNorge AS får fornyet tillit fra ABB Robotics

RobotNorge er en av Norges ledende leverandører og integrator av robotapplikasjoner med ABB-roboter. RobotNorge er også distributør av hele ABBs robotsortiment til partnere for det norske markedet. Med ABB Robotics i ryggen har vi tilgang til det siste og mest...

ABB Robotics Education Package

ABB Robotics i utdanning: Lær med prisbelønte GoFa™ For studenter og lærere ABB Robotics Education Package er en komplett utdanningspakke som utstyrer studenter med grunnleggende ferdigheter og kunnskap innen robotikk og automatisering, og forbereder dem på å...

Demo Robots for Sale

We have several demo robots for sale with short delivery times. For goods in stock, reservations are made regarding intermediate sales.Interested? Contact us for prices and detailed specifications. David Sajnovic Tlf: 459 14 610ds@robotnorge.no ABB IRB 4600 – 40/2.55...

Hold meg oppdatert

Meld meg på RobotNytt

Vi sender ut nyhetsbrevet vårt, RobotNytt, ca. 4 ganger i året.

RobotNorge logo farge

KONTAKT OSS

Bedriftsvegen 25,
4353 Klepp Stasjon
Sentralbord 51 78 50 50
Servicetelefon 4000 1569
post@robotnorge.no
support@robotnorge.no (support)
org.nr. 885 276 172
Fakturamottak: EHF eller robotnorge@ebilag.com