lts i sveisecellen

Ny salgsleder

 
I forbindelse med at Knut Marcussen etter lang tro tjeneste vil trekke seg gradvis tilbake, har RobotNorge ansatt en salgsleder.

Lars Tore Serigstad en 51 år elektrotekniker med bred erfaring fra industri og offshore virksomhet. Oppvokst i Serigstad AS jernstøperi og maskinfrabrikk på Bryne som sønn av grunderen Torkel Serigstad, har han helt fra barndommen av fått jærindustrien inn i blodet. I familiebedriften var det både trearbeid i modellavdelingen og mekanisk, pneumatisk- og automasjonsutfordringer som Lars Tore fikk være med på. Denne bakgrunnen med tillegg av elektroutdannelse har etter hvert ledet inn i teknisk praksis i alt fra trykkeri til offshorevirksomhet i Norge og internasjonalt.

Den siste tiden før han startet i RobotNorge har han jobbet med bygging av borerigg i Kina gjennom selskapet North Sea Rig AS. Før det jobbet han nesten 10 år i Ocean Rig AS, sist som teknisk sjef for boreskipet Poseidon på oppdrag for Statoil på østkysten av Afrika. 

Selv sier han:

"Tekniske løsninger har vært en interesse og lidenskap. Det  å få komme inn i et innovativt foretak som RobotNorge AS har gitt meg en «ny vår». Det er inspirerende å få være med og integrere en genial oppfinnelse som roboten er i norsk industri. Det er utrolig mange muligheter dersom vi sammen med våre kunder får se på stadig nye bruksområder for roboten.

Jeg har fått en «flying start» med kurs i robotprogrammering og Robot Studio visualiseringsprogram, og har stor tro på at ABB’s robotprodukter markedsført gjennom RobotNorge AS skal gi mange spennende år fremover. Sammen med et godt knippe med erfane konstruktører/ingeniører og servicefolk kan vi ta på oss innovative oppdrag for våre kunder innen mekanisk-, næringsmiddel- og offshorerelatert industri."
 
Dovre Sertifisering AS - NS EN ISO 9001
RobotNorge AS Bedriftsvegen 25, 4353 Klepp Stasjon,
Tlf.: 51 78 50 50, Servicetelefon: 4000 1569, e-post: post@robotnorge.no
ABB