elmia 2016

Elmia Automation 2016
Møt oss på ABB standen 11-12 mai 2016
 
De seneste årene har den tekniske utviklingen omtrent eksplodert.  Online produkter, kompakte automasjonssystem, enklere robotprogrammering og samarbeid mellom menneske og industriroboter er eksempel på noe av trenden som nå har blitt virkelighet.  På Elmia Automation 2016 viser vi våre løsninger med den nyeste teknologien,  denne hjelper deg til en effektiv produksjon og du står vel rustet for fremtidens utfordringer.

Eksempel på produkter som vises på stand, D02:39-40,  er ABB's største robot noensinne, IRB 8700, som er konstruert for tunge løft som hele bilkarosseri, steinplater og støpegods.  Cellen kommer også til å ha demo av SafeMove, en smart sikkerhetsløsning som gjør det mulig å ta bort de tradisjonelle sikkerhetsgjerdene rundt robotcellen.  Som gir en mer kompakt og flexibel robotløsning.  For første gang vises en helt ny funksjonspakke rettet mot punktsveis, Spotpack.  En nøkkelferdig løsning som forenkler og effektiviserer sveisingen.

Det skal vær enkelt å bygge sikkerhet rundt en robot.  På standen viser vi smarte maskinsikkerhetsløsninger for alle typer installasjoner som er enkle å koble sammen. Alt fra komplekse system med flere roboter som jobber sammen i en maskinlinje til sikkerhetsløsninger for en robot. Ett eksempel er StatusBussen som er en utvidet funksjon i Pluto som medfører en smartere informasjonsutveksling mellom Pluto og nødstopp på StatusBussen.  Eden-OSSD er vårt seneste tilskudd i Eden-serien og kan direkte kobles til ett sikkerhetsrelè eller sikkerhets-PLC. 

Dessuten vises hvordan vi kobler sammen ABB's system til en løsning med hjelp av Automation Builder som for eksempel robotautomasjon der komponenter som motorer, frekvensomformere, Servo, PLC og HMI.

Fremtidens vedlikehold går mot individuelt tilpassede løsninger.  Som et ledd mot mer individuell tilpassning vser ABB blant annet MY ABB Portal, en webportal med enkel tilgang til informasjon for alle som har installert ABB-produkter.  Manualer, reservedeler, livsyklusstatus for hvert enkelt produkt, servicerapporter og mye mer. 

Til slutt, få med deg den samarbeidende roboten YuMi som er utviklet for ulike former av småkomponentmontering og en viss type av materialhantering.  Særskilt utviklet for universitet og høgskoler har vi også en helt ny robotcelle i ett kompakt og smidig format.

Velkommen til å besøke oss på stand D02:39-40, så forteller vi mer om hvordan du kan få en effektiv og konkurransekraftig produksjon!


Velkommen til Elmia Automation 2016
 
Dovre Sertifisering AS - NS EN ISO 9001
RobotNorge AS Bedriftsvegen 25, 4353 Klepp Stasjon,
Tlf.: 51 78 50 50, Servicetelefon: 4000 1569, e-post: post@robotnorge.no
ABB