37274

Barnehjem fikk 40.000 kroner av Klepp-bedrift
RobotNorge hjelper Ståle Andas barnehjemsprosjekt i Tanzania.
 
- Dette er årets julegave, slår Ståle Anda fast.

Jærbuen er hjemme i Norge og når han vender tilbake til barnehjemmet Tumaini i Tanzania har han gledelige nyheter. Pengegaven på 40.000 fra RobotNorge på Klepp sørger nemlig for at Anda får utvide barnhjemmet sitt og samtidig bygge en idrettsplass.

- Disse pengene betyr enormt mye og jeg er svært takknemlig, sier Ståle Anda

Det var Eiven Undheim i RobotNorge som fikk ideen om å gi pengegaven til Andas prosjekt. Han og resten av familien besøkte nemlig barnehjemmet i sommer. Det gjorde sterkt inntrykk.

- Kona mi har alltid gitt et fast beløp i måneden til dette prosjektet. Når jeg da fikk se det med egne øyne, følte jeg et stort behov for å gi penger til prosjektet. I slike land er det svært lite som skal til før man ser resultater, sier han.

Derfor tok Undheim kontakt med sjefen sin, administrerende direktør i RobotNorge, Jean-Marc Launay, og lurte på om det var mulig at arbeidsgiveren hans kunne sponse prosjektet.

- Det måtte jeg selvsagt være positiv til. Når jeg visste hvor mye Eiven visste om prosjektet, var jeg ikke i tvil, sier Launay.

Gavesjekken fra Klepp-bedriften ble delt ut under lunsjen for de ansatte onsdag.

- I vår virksomhet kan det være vanskelig å få fram at vi har stort hjerterom, noe vi veldig gjerne vil vise. Derfor er det viktig for oss å vise at vi bryr oss, og slike prosjekter fortjener støtte, sa Launay før han overrakte gavesjekken.

Pengegaven åpner for opp flere muligheter for Andas prosjekt i Tanzania.

- Vi klarer oss økonomisk i forhold til driften. Men vi har sjelden rom for utvidelser. Med disse pengene kan vi planlegge litt lenger fram. Det har ikke vært plass til å være i aktivitet. Det blir det nå en forandring på, smiler Anda.
 
Dovre Sertifisering AS - NS EN ISO 9001
RobotNorge AS Bedriftsvegen 25, 4353 Klepp Stasjon,
Tlf.: 51 78 50 50, Servicetelefon: 4000 1569, e-post: post@robotnorge.no
ABB